Tilmeld nyhedsbrev

Sidst opdateret 21/04/2022
Få de seneste nyheder fra Bolig- og Planstyrelsen på mail. Tilmeld dig en eller flere af nedenstående nyhedsgrupper for at få nyhederne direkte i din indbakke.

Bolig- og Planstyrelsens nyhedsmail har skiftet design, og det er endnu ikke muligt at tilmelde sig elektronisk.
Er du interesseret i få styrelsens nyhedsmails, skal du sende en mail til bpst@bpst.dk omkring hvilke nyheder du er interesseret i, samt hvilken e-mail adresse der skal registreres.

  • Generelle nyheder
  • Bolig og byfornyelse
  • Byggeri
  • Planlov

 

Styrelsens behandling af dine personoplysninger

Ved tilmelding til Bolig- og Planstyrelsen nyhedsbrev accepterer du, at styrelsen løbende sender dig nyhedsbreve om de emner, du har tilmeldt dig. Samtidig accepterer du, at styrelsen registrerer og behandler dine oplysninger (din e-mail adresse) til brug for udsendelse af nyhedsbreve.

Din e-mail adresse anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding ved at sende en mail til bpst@bpst.dk. Styrelsen vil i den forbindelse slette dine oplysninger.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan styrelsen behandler dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på mailadressen dpo@bpst.dk.