Nyhedsliste

Resultat: 30

Udgivet

17/08/2022

Nyhed

Ny pulje til byhaver

Bolig- og Planstyrelsen åbner 1. oktober 2022 for en pulje, der skal give beboerne i de største byer nemmere adgang til grønne oaser. Puljen støtter etablering af byhaver i gårde og på tagterrasser.
Læs mere

Udgivet

08/07/2022

Nyhed

Konference om tilsynet med den almene boligsektor

Bolig- og Planstyrelsen inviterer, i samarbejde med KL og BL - Danmarks Almene Boliger, til konference om, hvordan tilsynet med den almene sektor bliver endnu bedre, og hvordan kommunerne kan understøtte sektorens fortsatte effektiviseringsarbejde.
Læs mere

Udgivet

05/07/2022

Nyhed

Perimetersti forbinder landsby og natur

Med tilskud fra byfornyelsens forsøgspulje har Jammerbugt Kommune i samarbejde med Rambøll gennemført et projekt, som har skabt adgang til naturen og koblet landskab med landsbyen Saltum i Nordjylland.
Læs mere

Udgivet

01/07/2022

Nyhed

Nye puljer på boligområdet er nu åbne for ansøgninger

Fra den 1. juli kan kommuner og boligorganisationer søge en række nye puljer, der udspringer af boligaftalen om Fonden for blandede byer.
Læs mere

Udgivet

01/07/2022

Nyhed

Ny tilskudsordning til etablering af byhaver

Bolig- og Planstyrelsen har fredag den 24. juni 2022 sendt bekendtgørelse om tilskud til etablering af byhaver beliggende i de store byer i høring.
Læs mere

Udgivet

08/06/2022

Nyhed

Modulsystemer til tomme bygninger kan skabe flere billige lejeboliger

Kommuner har mulighed for at transformere tomme bygninger i landets yderområder til billige lejeboliger og pendlerboliger, som er et godt supplement til at bygge nyt.
Læs mere

Udgivet

20/10/2021

Nyhed

Bekendtgørelse i høring om tilskud til ladestandere i boligforeninger mv.

Forslag til bekendtgørelse vedrørende udmøntning af puljemidler til medfinansiering af ladestandere i boligforeninger er sendt i høring.
Læs mere

Udgivet

01/01/2021

Nyhed

Nye puljer til almene boliger på de mindre øer

Styrelsen har åbnet for ansøgninger til to puljer. Den ene pulje er til etablering af almene boliger på småøerne og i de fire ø-kommuner, og den anden pulje...
Læs mere

Udgivet

17/11/2020

Nyhed

Høring over bekendtgørelse om tilskud til almene boliger på mindre øer

Styrelsen har sendt et udkast til bekendtgørelse i høring, som udmønter den del af Grøn Boligaftale, der skal styrke udbuddet af almene boliger på småøerne...
Læs mere